Rakza X - nova Yasakina guma za pobjednike

Rakza X - nova Yasakina guma za pobjednike


RAKZA X i Rakza X Soft najnovije su guma iznimno uspješne Rakza generacije. Gornji sloj gume sastoji se od prirodnih materijala s novom metodom izrade.
Rezultat korištenja prirodne gume je gornji sloj s izvanrednim kontaktom koji omogućuje odličan spin i brzinu. Ove karakteristike smanjuju mogućnost pogreške na minimum.  Gornji sloj RX kombiniran je sa tvrđom spužvom tzv „Power Sponge“ Yasaka tehnologijom.  Kombinacija brze spužve i hvatljive gume igračima pruža preciznost udarca. U servisu lopte su vrlo oštre, a u kratkom returnu jednostavne za kontroliranje, slično kao s Rakza 7 i Rakza 9.


Gornji sloj RX Soft kombiniran je s mekšom spužvom tzv. „Feel Sponge“ Yasaka tehnologijom s „efektom katapulta“.  Kombinacija mekše spužve i hvatljive gume igračima pruža fantastičan osjećaj i povećanu kontrolu u igri.


 

Svi koji su imali probati Yasaka RAKZA X i RAKZA X Soft slažu se da su to odlične gume koja će mnogim igračima pružiti sjajne trenutke za stolom .

S Vama će RAKZA X biti nova pobjednička kombinacija!


Recenzije gume Rakza X možete pročitati ovdje.

Naš Boris imao je prilike sa Željanom Gaćinom u Vjesniku isprobati Rakza X. Dojmovi su odlični!
Kliknite ovdje i pogledajte najbolje trenutke polufinalnog meča Japan Opena i pobjede Yasakinog igrača Jin Takuya protiv Koki Niwe. Rakza X uz pobjednike!
Vaš YASAKA tim Boris, Tomaca, Irina, Igor i Iva - kontaktiraj nas !

Posjeti našu facebook stranicu i stisni like na www.facebook.com/YasakaTableTennis

stolni tenis