Yasakina drva – iz Švedske s ljubavlju

Yasakina drva – iz Švedske s ljubavlju


Generacijama stjecana znanja i vještina obrade drva, suradnja s igračima i trenerima u kombinaciji s vrhunskom tehnologijom omogućuju razvijanje reketa (drva) superiorne kvalitete.


Proizvodnja reketa vrhunske kvalitete zahtijeva vrijeme, od neobrađenog materijala do gotovog proizvoda i prve pobjede s Yasaka reketom potrebno je šest mjeseci. Korištenjem raznih postupaka pri obradi drva baziranih na konceptu drva kao „živog materijala“ te umijeća kombiniranja različitih vrsta drveta, ali i ostalih materijala poput ugljičnih vlakana, stvaraju se reketi iznimnih performansi.


ITTF propisuje da reketi moraju sadržavati minimalno 85% čistog drva. 15% može biti od karbona, staklenih vlakana ili specijalnih kartona.

Kombiniranjem karbonskih vlakana s drvom stvara se drvo veće brzine bez znatnijeg povećanja težine.

Tvrđi vanjski slojevi drva daju brži reket, s nižom putanjom udarca dok mekši slojevi poboljšavaju kontrolu i osjećaj u igri.

U nekim Yasaka reketima koristi se balsa iznimno lagani materijal. Balsa drva su iznimnog osjećaja i male težine što neki igrači jako cijene.

Yasaka brine o najsitnijim detaljima i znamo dostići vrhunsku kvalitetu!

Usporedbu karakteristika Yasaka drva možete vidjeti ovdje. Asortiman Yasaka drva možete vidjeti ovdje. Od materijala do vrhunskog drva!

Posljednja Yasakina uzdanica iz asortimana drva je sjajni GOIABAO 5 (u prijevodu „dobro drvo“). Izreka kaže ime je znak, stoga slobodno možemo reći da ga njegovo ime najbolje opisuje. To je 5-slojno drvo s tvrdim vanjskim i relativno tankim srednjim slojevima. Drugi sloj je od skandinavske borovine. GOIABAO je lakiran.

Mnogi igrači ovo drvo uspoređuju s legendarnim Stiginim Rosewood V. 
Vaš YASAKA tim

Posjeti našu facebook stranicu i stisni like na www.facebook.com/YasakaTableTennis

stolni tenis