Oprema

Falck – drva (n)ove generacije

Tijekom nekoliko godina Mattias je igrao s ML Soft Carbon reketom. Napretkom u igri, pojavila se potreba za nijansu bržim drvom, uz zadržavanje tog poznatog osjećaja koje imaju drva iz Yasaka Ma Lin serije. Analizom različitih vrsta karbonskih materijala, odabir je pao na Japan Premium Carbon (JPC). Ostatak uspjeha ovo sjajno drvo duguje pravoj kombinaciji s 5 slojeva drva i posebnoj metodi lijepljenja.

Od predstavljanja ovog drva, Mattias niže velike uspjehe – ušao je u polufinale Platinum Katar Opena te osvaja srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

Falck Carbon je drvo za napadače s najvišim standardima, s kojim će dobiti profinjeni balans brzine i osjećaja u igri. Više o drvu, pogledajte ovdje

Brzina: 20/20

Kontrola: 14/20

 

Falck W7 je na tragu duge švedske tradicije izrade napadačkih 7-slojnih drva. Takva drva od čistih prirodnih materijala, pružaju dobar osjećaj i kontrolu u igri. Odabirom drvenih komponenti s posebnim metodama lijepljenja, izrađen je napadački reket relativno male i stabilne težine od oko 85 grama. Više o drvu, pogledajte ovdje.

Brzina: 19/20

Kontrola: 14+/20