Aktualno

Stolnoteniski brandovi u hrvatskoj maloprodaji

Kad govorimo o prodaji profesionalne stolnoteniske opreme, situacija u Hrvatskoj je dosta disperzirana. Većina najpoznatijih brandova ima svoje zastupnike i distributere, koji dolaze direktno iz svijeta stolnog tenisa.

Brand Yasaka, osnovan sada već davne 1947. godine, od strane dva vizionara YAoite i SAKAmota, uspješno prolazi kroz mnoge  promjene u svijetu stolnog tenisa, neprestano podižući ljestvicu stvaranja novih vrijednosti, uz pristupačne cijene za igrače.

Od nedavno, brand Yasaka, koji je pod našim zastupstvom na hrvatskom tržištu od 2008. godine, možete pronaći i na (virtualnim) policama lanca trgovina sportskom opremom Dechatlon. Prema cijenama objavljenim na njihovim web stranicama (u nastavku), možete primijetiti da su cijene usklađene s cijenama drugih europskih distributera. Tako se najpoznatije Yasaka gume iz linije Mark V kreću oko 36 eura, a  cijena Rakza guma se penju do čak 50 eura.

Izvor: www.decathlon.hr, preslika ekrana

Direktnom kupovinom preko našeg web-shopa, možete značajno uštedjeti. Razlika u cijenama govori i o činjenici da smo u zadnjih 13 godina, uspjeli kvalitetnim upravljanjem troškovima, uspjeli ponuditi vrhunski brand Yasaka po pristupačnim cijenama.

Ta naša misija traje i dalje i veselimo se budućoj suradnji s vama, našim partnerima, kojima dugujemo zahvalnost za ovu uspješnu sportsku priču. Za nadati se da će ova situacija s epidemiološkom situacijom uskoro završiti, i da se uskoro vidimo u našoj prvoj susretnoj (fizičkoj) trgovini u Centru Prečko.

Vaš Yasaka CRO tim