Aktualno

Trgovina za stolni tenis – “ono baš prava”

Dragi kupci, prijatelji, simpatizeri i oni koji ćete to tek postati,

S ponosom predstavljamo našu baš pravu susretnu trgovinu. Dali smo si truda i na 46,53 četvornih metara smjestili slatku trgovinu, zalihe robe za sada 6 prestižnih svjetskih proizvođača opreme za stolni tenis i ono najvažnije – stol za probu.

GDJE? 

Trgovački centar Prečko – 1. kat (Slavenskog 1, Zagreb). 

KADA? 

Trgovina radi SVAKI DAN.  Radno vrijeme (uz dolje navedene iznimke):

Utorak, srijeda, petak: 17:15 – 20:30

Subota 9:00 – 13:00

Nedjeljom i blagdanima – odmaramo

* U drugim terminina radimo po prethodnom dogovoru! Osim što nedjeljom i blagdanima odmaramo od ovog i drugih poslova, molimo Vas za razumijevanje u slijedećim situacijama. Neradni vikendi kojima pokrivamo prodaju na turnirima i terenski rad, te spajanja s vikendima koji su naslonjeni na blagdan (praznik) – trgovina će u pravilu raditi po utvrđenom rasporedu (3 blagdana unaprijed):

Kolektivni godišnji odmor: 23.12. – 2.1.2024. 

* Zbog drugih poslovnih i obiteljskih obaveza, trgovina neće raditi utorkom i četvrtkom do 15.12.2023.

ŠTO? Savjet, proba, lijepljenje (lakiranje..)

Naš tim će Vam pomoći pri odabiru i probi opreme prilagođene Vašem stilu i razini igre. Odmah nakon kupovine, kod nas možete zalijepiti reket – i to besplatno. Ako planirate odmah lijepiti gume, predlažemo prije dolaska provjeriti telefonski (poziv, wapp, SMS) na 095 9035 610 ili mailom prodaja@yasaka.hr. Naime, zbog organizacije posla i ostalih obaveza, smjenu povremeno pokriva kolegica koja ne lijepi gume.

U našoj ponudi uz svima dobro znani brand Yasaka, naći ćete i  sjajni brand REvolution No.3 s mnoštvom dodataka za ljepljenje i održavanje reketa, kao i s proizvode japanskog proizvođača Nittaku, te njemačkog proizvođača DONIC. Nedavno smo zavrtili suradnju s Li Ning Adria (www.li-ning.si) i polako, ali sigurno uvodimo u ponudu brandove DHS i Li Ning. 

Molimo za probu guma i reketa, ponesite adekvatnu dvoransku obuću.

KAKO? 

E sad, što kada se odlučite na kupovinu? Platiti možete solarno (lovu na sunce) i karticama.  Karticama najvećih banaka PBZ, ZABA, RB i ERSTE možete plaćati i do 36 rata, bez naknada i kamata. 

S veseljem Vas očekujemo u Trgovačkom centru Prečko – 1. kat (Slavenskog 1, Zagreb). 

Vaši Marko, Igor i Boris

Yasaka CRO tim

Related Posts