Aktualno

Yasaka.hr službeni DONIC partner za Hrvatsku

Yasaka.hr s ponosom – službeni partner za brand DONIC i Nittaku.

2022. godina, uz otvaranje naše susretne trgovine, ostat će upamćena i po ostvarivanju suradnje s jednim od najpopularnijih brandova u svijetu stolnog tenisa – DONIC-om.

Izuzetna nam je čast da je gospodin Peter Becker iz tvrtke Donic Sportartikel GMBH, prepoznao naš trud u kvalitetnoj prezentaciji stolnoteniskih brendova, što je rezultiralo sporazumom o poslovnoj suradnji za područje Hrvatske.

Voditelj prodaje tvrtke Štacunar Agram d.o.o. istaknuo je da je popunjenost na 30% asortimana, dok je objava proizvoda na web stranicama yasaka.hr u tijeku.

Plan je do kraja godine usvojiti kompletan asortiman za mogućnost dnevne prodaje s lagera. Do tada, artikle koje još uvijek nemamo na lageru, možete naručiti on-line preko našeg maila prodaja@yasaka.hr ili telefona 095 9035 610.

Zanimljivost! Trener Jörgen Persson – jedan od zaštitnih lica DONIC-a, glavni je trener Mattiasu Falcku – zaštitnom licu brenda Yasaka.

——————————————-

Tvrtka Donic Sportartikel GMBH generalni je zastupnik branda Nittaku za europsko tržište. Na taj način smo uz Donic, u ponudu uvrstili premium brand Nittaku, koji između ostalog u svojoj ponudi ima:

Natjecateljske loptice: Premium (Japan), SD+ (Kina), Nexcell (Japan)

Drva: Acoustic i Violine, Shake Defence, Factive 7

Gume: linija Fastarc P1, C1, S1 i G1, Sieger, Hammond Z2, Best Anti, Magic Carbon

Ovo i svu našu ostalo ponudu, nađite u Shopping Centru Prečko ili na https://yasaka.hr/stolni-tenis/gume/.