Aktualno

Godina na izmaku – pogled unatrag

Dragi kupče, prijatelju i/ili partneru ili sve to troje u jednom,

Na početku imamo potrebu zahvaliti se na potpori i suradnji tijekom 2022. godine. Bila je to za nas u svakom pogledu zanimljiva i sada, kada se slažu završni računi, možemo reći i uspješna godina. Bez Vas, to bi bilo nemoguće i zato Vam veliko HVALA – na svakoj posjeti, kupovini, preporuci, lajku, komentaru na društvenim mrežama, kao i kritici i preporuci koje su nam pomogle da budemo bolji.

Uspjeli smo u našem naumu da kupcima na hrvatskom tržištu, pružimo mogućnost kupovine vrhunskih stolnoteniskih brendova na jednom mjestu. Za sada su tu četiri vrhunska branda – Yasaka, Donic, Nittaku i REvolution. Plan je da u idućoj godini taj broj udvostručimo. U priželjkivanoj varijanti – želja nam je zaokružiti ukupan broj brandova na – deset (10), tijekom 2023. godine.

Veliki izazov bio je i stalni rast ulaznih cijena, pri čemu smo se trudili što manji dio poskupljenja prebaciti na maloprodajne cijene. U situaciji u kojoj smo se našli prvi put da svi dobavljači zadržavaju mogućnost izmjene cijene prije svake isporuke!!! i da se to pravo obilato koristilo, uspjeli smo zadržati cijene mnogih proizvoda praktički na istoj razini. Bilo je i naravno, značajnih korekcija cijena na gore – što je jednostavno bilo neizbježno.

Godina na izmaku, ostati će upamćena i po otvorenju, kako smo je od milja nazvali “baš prave”, odnosno klasične  – susretne ili fizičke prodavaonice u Shopping centru Prečko – Slavenskog 1. Svjesni smo da ima tu još puno posla. Radno vrijeme trgovine je za sada organizirano u popodnevnim satima 17:30-21:00 i subotom 9-14 sati. Iako je to relativno kratko radno vrijeme, moramo istaknuti da ga se držimo profesionalno. Osim glavinjanja tijekom SP u nogometu, sve drugo smo uspješno prebrodili i uskladili s drugim obavezama.

U 2023. godini radit ćemo marljivo na: 

  • Uređenju interijera baš prave trgovine
  • Proširenju ponude postojećih brandova i usvajanju njihovog cjelokupnog asortimana
  • Produženju radnog vremena u skladu s organizacijskim mogućnostima i potrebama kupaca
  • Zaključivanju suradnje s brandovima koji su za sada su manje zastupljeni na hrvatskom tržištu
  • Unaprjeđenju ponude i funkcionalnosti naše web trgovine www.yasaka.hr (šire i češće promotivne akcije, implementacija kartičnog plaćanja ..)

Sve ono što smo uspjeli napraviti u protekloj godini, bez Vas ne bi bilo moguće, kao što niti izazovi koji su ispred nas, i njihovo nadamo se, uspješno svladavanje, bez Vas ne bi imali smisla. Zato, uz najbolje želje povodom Božićnih i novogodišnjih blagdana – želimo reći još jednom HVALA! – i  vidjeli se još dugo kod nas u baš pravoj trgovini ili u bespućima međumrežja. Uvijek ćemo dati sve od sebe da budete zadovoljni i da ovaj sport – predivni stolni tenis – začinite s malo čarolije vrhunske stolnoteniske opreme. 

Sretan Božić i uspješnu novu 2023. godinu!

Vaš Yasaka & više tim

Boris, Irina, Iva, Igor, Marko, Ema, Zara i Toma